Nieuwe events toegevoegd: ERIK VAN LOOY & JACQUES VERMEIRE 70 MET JULIE EN MAXIME

GOED NIEUWS! Er werden pas 2 nieuwe events toegevoegd. En niet de eerste de beste die langskomen in GC De Passant Zoutleeuw! Reserveer snel online je tickets:

ERIK VAN LOOY: try-out van 'VERSLAAFD!' op 29/01/2022

In zijn eerste theatershow ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden. Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!

tickets via: https://bit.ly/3xUfoD7

JACQUES VERMEIRE 70 + Julie & Maxime op 12/03/2022

Jacques Vermeire 70+?! Dàt zou je niet zeggen. Onvermoeibaar sleurt de volkskomiek voorjaar 2022 zijn kinderen het podium op. 70+, een nieuwe zaalshow, met driedubbele Vermeire-signatuur. Julie leidt de dans, Maxime is de vrijbuiter, Jacques doet zijn dekselse leven uit de doeken en neemt altijd weer het hilarische heft in handen. Want of oprecht àlles voor waar en echt verklaard kan worden, is zeer de vraag. En het is tenslotte zìjn leven. En zijn leven is om te lachen, toch?!

tickets via: https://bit.ly/3b5n6AQ

Events gelinkt aan dit nieuws