nieuwe datum try-out 'Verslaafd' van Erik van Looy: 21/01/2023

Een nieuw jaar, maar helaas geen goed begin. Na overleg met de crisiscel van de stad Zoutleeuw én het management van de artiest is beslist dat de try-out theatershow van ‘Verslaafd’ door Erik Van looy, normaal voorzien op 29/01/2022 in Zoutleeuw, verzet zal worden. Zeer frustrerend voor iedereen, maar op dit moment helaas de enige juiste keuze.

We kijken vooruit en hebben met de betrokken partijen gelukkig snel een nieuwe datum kunnen vastleggen, weliswaar een jaar later: zaterdag 21/01/2023. De timing van het event (opening deuren 19u45 – startuur 20u30) en uiteraard de locatie blijven ongewijzigd. Iedereen die rechtstreeks online tickets aankocht, werd per e-mail op de hoogte gebracht. Uw aangekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum en hoeven niet ingeruild te worden (elk ticket behoudt zijn unieke QR-code). 

P.S.: Kan je jammer genoeg niet aanwezig zijn op deze nieuwe datum vanwege werkverplichtingen of geplande hospitalisatie? Enkel via een mailtje naar stefan@ruyloft-events.be kan je in dat specifieke geval jet icket(s) annuleren en een terugbetaling aanvragen aan de hand van een geldig bewijs. Let op: deze aanvraag is omwille van praktische en organisatorische redenen enkel geldig TOT 31/03/2022.  

Events gelinkt aan dit nieuws

No items found.