nieuwe datum Stan Van Samang - Anders dan anders - in Zoutleeuw: 15/10/2022

Na overleg met de crisiscel van de stad Zoutleeuw, de provincie Vlaams-Brabant én het management van de artiest is beslist dat de show van Stan Van Samang verzet zal worden. Dit omwille van de zorgwekkende stijging van het aantal corona besmettingen. Zeer frustrerend voor iedereen, maar op dit moment helaas de enige juiste keuze.

We kijken vooruit en hebben met de betrokken partijen gelukkig snel een nieuwe datum kunnen vastleggen: zaterdag 15/10/2022. De timing van het event (opening deuren 19u45 – startuur 20u30) en uiteraard de locatie blijven ongewijzigd. Iedereen die rechtstreeks online tickets aankocht, zal per e-mail op de hoogte gebracht worden. Uw aangekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum en hoeven niet ingeruild te worden (elk ticket behoudt zijn unieke QR-code).  

P.S.: Kan je jammer genoeg niet aanwezig zijn op deze nieuwe datum vanwege werkverplichtingen of hospitalisatie? Enkel via een mailtje naar stefan@ruyloft-events.be kan je in dat specifieke geval je ticket(s) annuleren en een terugbetaling aanvragen aan de hand van een geldig bewijs. Let op: deze aanvraag is omwille van praktische en organisatorische redenen enkel geldig TOT 31/03/2022.  

Events gelinkt aan dit nieuws

No items found.