NIEUWE DATUM Ambiance parade: 06/11/2020

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, kan omwille van de maatregelen rond het Corona-virus de Ambiance parade in GC De Passant Zoutleeuw op de eerder geplande datum van 30/04 niet doorgaan. Ondertussen is er na heel wat puzzelwerk met de artiesten, beschikbaarheid zaal en agenda van de organisator wel een nieuwe datum gevonden: vrijdag 6 november 2020. De artiesten (Sam Gooris, De Romeo's, Christoff, Festeyn en Xandee) zijn nog hetzelfde gebleven, net als het beginuur (20u15), het uur dat de deuren opengaan (19u30) en de locatie.

Je aangekochte tickets (met unieke QR-code) blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum! Kan je echter niet aanwezig zijn vanwege werkverplichtingen of dringende medische reden? Dat vinden we uiteraard erg jammer. Enkel via een mailtje naar stefan@ruyloft-events.be kan je dan je ticket(s) annuleren en een terugbetaling aanvragen. Let op: deze aanvraag is omwille van praktische en organisatorische redenen enkel geldig TOT 01/05.  Iedereen die online tickets aankocht, werd per e-mail op de hoogte gebracht. Maar dit bericht delen mag natuurlijk altijd voor de personen die tickets kochten in de fysieke voorverkooppunten.

Ken je mensen die nog tickets wensen? Er zijn nog slechts een handvol zitplaatsen (35€) en een 30-tal staanplaatsen (25€) beschikbaar, onder voorbehoud natuurlijk van tickets die geannuleerd worden omwille van nieuwe datum. Tickets kunnen voortaan enkel nog online aangekocht worden via deze link: https://bit.ly/2NpFlFl          

Hopelijk krijgen we deze situatie snel onder controle en kan het sociale leven zich spoedig herstellen. Voor nu wensen we iedereen in deze uitzonderlijke tijden vooral een goede gezondheid toe.

Events gelinkt aan dit nieuws

No items found.