Gebruik van het Covid Safe Ticket tijdens de show van Jacques Vermeire en Luc Verschueren (25/09/2021)

De comedy show 'Van 7 tot 77' van Jacques Vermeire en Luc Verschueren in GC De Passant Zoutleeuw op 25/09/2021 komt dichterbij! Het Overlegcomité besliste onlangs dat er voortaan indoor events kunnen doorgaan zonder mondmaskerplicht en zonder social distancing binnen in de zaal. Er is echter wel een belangrijke voorwaarde, namelijk dat alle bezoekers, medewerkers en artiesten vanaf 12 jaar een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten scannen,tesamen met de controle van je identiteitskaart, voor ze de zaal betreden en een correct toegangsticket voorleggen. Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je download op je smartphone of je kan een papieren certificaat aanvragen via https://covidsafe.be/#what .Vervolgens kan jij jouw persoonlijke QR-code activeren wanneer je voldoet aanminstens 1 van de volgende 4 voorwaarden:

- je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19

- je bezit een negatief PCR-testcertificaat (opgelet: niet ouder dan 48 uur!)

- je bezit een negatief antigeen (snel)testcertificaat (opgelet: niet ouder dan 24 uur!)

- je bezit een herstelcertificaat (opgelet: maximaal 6 maanden oud) die aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.

 

PCR-testen en antigeen(snel)testen dienen te worden afgenomen bij officiële instanties die gekoppeld zijn aan de database van de overheid. Dit kan je huisarts zijn, een COVID-19 testlocatie in je gemeente of voor de antigeen(snel)testen bij één van de aangesloten apothekers in België. Er is geen mogelijkheid tot testen op het evenement zelf.

 

Belangrijke mededelingen betreffendehet Covid safe ticket en ticketcontrole voor deze show in Zoutleeuw:

   
 • Omwille van andere activiteiten in de buurt die dag, wordt de hoofdingang van dit event verplaatst naar de zijdeur/nooddeur van de cultuurzaal (kant Delhaize), om zo voldoende plaats te hebben om controlezones te kunnen installeren. Er zal signalisatie aangebracht worden.
 •  
 • Iedere bezoeker dient via de eerste Covid controlepost te passeren om vervolgens zo naar de tweede ticketcontrole zone door te schuiven. Bij de eerste      controlepost wordt de identiteitskaart gecheckt met het coronacertificaat (via de app of liefst een afgeprint document mochten er technische problemen zijn met de app, GSM of internet). Bij de tweede controle wordt de QR-code op je toegangsticket ingescand. Let op: deze controles gebeuren buiten in open lucht, dus voorzie je hierop.
 •  
 • Tijdens het scannen van je covid safe ticket en je ingangsticket, zal een medewerkers erop waken dat de afstandsregel van 1,5m én de mondmaskerplicht      gerespecteerd wordt in de wachtrij buiten. In de zaal zelf, wanneer je alle controles goed doorlopen hebt, geldt dan geen mondmaskerplicht of afstandsregel van 1,5m meer. 
 •  
 • Kom zeker op tijd!! De deuren van de zaal gaan pas open om 19u45 (show start om 20u30), maar de controles zullen zeker al eerder van start gaan, aangezien deze controles hoogstwaarschijnlijk voor langere wachttijden zullen zorgen. Hou je Covid safe ticket, identiteitskaart en toegangsticket klaar om zo een vlotte doorstroming te garanderen voor iedereen. Meer info: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket?fbclid=IwAR3N79JoUH7ZT99ICP1Wtpcfw6KS5yPhTkVYLIzlzrBiNdzwfXFrDTyMBUc      
 •  
 • Wie ziek is, blijft thuis!! Ook wie recent een hoogrisico contact gehad heeft en daardoor in quarantaine moet, kan niet deelnemen. Wie bij de toegangscontrole een ‘rood scherm’ krijgt, krijgt geen toegang.

Ik hoop jullie daar allen te mogen verwelkomen om een geweldige avond te beleven!

P.S.: voor de mensen die diner-tickets hebben, geldt een andere regeling. Zij kregen reeds de praktische info door per email en worden nog steeds om 18u00 in het restaurant verwacht (waar ter plaatse het Covid safe ticket zal gescand worden en gecontroleerd aan de hand van de identiteitskaart).

Events gelinkt aan dit nieuws

No items found.