ANNULATIE try-out 'Voor Dendoncker thuis' van Jens Dendoncker in GC De Passant Zoutleeuw

Begin maart werd me via het management van Jens Dendoncker meegedeeld dat de reeds verschoven, maar uitverkochte try-out ‘Voor Dendoncker thuis’ op de geplande datum van 08/10/2022 in GC De Passant Zoutleeuw niet kan doorgaan...

Het is geen geheim dat Jens al een tijdje kampte met mentale problemen. Ondertussen gaat de gezondheid van Jens goed vooruit en heeft hij de pen voor ‘Voor Dendoncker Thuis’ terug opgenomen en werkt hij ondertussen ook aan enkele nieuwe tv-opdrachten. Het management is echter samen met Jens tot de conclusie gekomen dat de tijd die hen rest tussen nu en de huidig voorziene première te kort is om tot een succesvolle voorstelling te komen. Om zijn herwonnen persoonlijke evenwicht niet nodeloos onder druk te zetten en zijn creatieve geest alle vrijheid te geven, werd dus besloten om de voorstellingen van ‘Voor DendonckerThuis’ nog uit te stellen en op korte termijn geen shows in te plannen.

Vermits de nieuwe vervangdatum mogelijk pas in 2024 zou liggen,heeft Ruyloft events beslist om in de eerstkomende dagen alle reeds aangekochte tickets voor de try-out in Zoutleeuw al terug te betalen op het rekeningnr. waarmee de online bestelling werd verricht. Jullie hoeven hier zelf niets voor te doen. Alle tickethouders worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Jens wenst zich uitdrukkelijk te verontschuldigen voor het ongemak dat dit met zich meebrengt. Op de website en de Facebook-pagina van Ruyloft events kan je steeds de laatste stand van zaken aangaande alle geplande en/of verplaatste eventdata terugvinden.

Events gelinkt aan dit nieuws

No items found.