URBANUS - Bis bis bis

30/9/2023

GC De Passant

Zoals praktisch al mijn collega’s zat ik door Sint Corona al 2 jaar opgesloten achter de theatergordijnen.Ik kon die gedwongen isolatie gelukkig zinvol verspillen door mijn autobiografie te schrijven, maar de drang om de mensen live te laten lachen zat toch serieus onder mijn hart te drukken.

Nu eindelijk ook mijn publiek weer buiten mag, hoor ik hen BIS BIS BIS! roepen van in de zaal en vliegen de gordijnen vanzelf open. Ik wil mijn fans uiteraard verrassen met een kersverse show en heb 6 nieuwe nummers geschreven. Ik zal ook een 6-tal van mijn grootste hits brengen. Als humorist wil ik de mensen vooral nieuwe verhalen vertellen, maar deze keer zal ik de fans, die me graag wat bekende meezingers horen zingen, ook tevreden stellen. Na een carrière van 50 jaar (!) beginnen sowieso al wat peesjes tegen te wringen in mijn kop en gewrichten, maar ik blijf wie ik ben en zal dus weer als Urbanus met volle enthousiasme op de planken verschijnen.

De online ticketverkoop start op 01/03/2023 via: https://urbanus.sweettickets.be/

UPDATE: UITVERKOCHT! Heb jij jammer genoeg geen ticket(s) kunnen bemachtigen? Niet getreurd, je kan jezelf nog altijd op de reservelijst voor deze show laten plaatsen door een mailtje te sturen naar stefan@ruyloft-events.be en wie weet ontvang je binnenkort dan wel goed nieuws? Vermeld in die e-mail dan zeker de naam van het event en het aantal tickets dat je zou wensen indien er vrijkomen.

Bestel hier online je tickets
No items found.

Praktisch

30/9/2023
20:30
GC De Passant
Aen den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw

voor meer foto's en filmpjes: check de Facebook pagina en het YouTube kanaal