Comedy try-out Jens Dendoncker 'Voor Dendoncker thuis'

29/5/2021

GC De Passant

De hoge aaibaarheidsfactor van deze aimabele West-Vlaming zorgt ervoor dat hij de 'coming man' is in de Vlaamse showbizz. Hij brengt niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid, maar ook zijn beste grappen mee naar de try-out van zijn nieuwste comedyshow 'Voor Dendoncker thuis' in Zoutleeuw op 3 oktober. Ticketinfo (12€ zitplaats) volgt zo snel mogelijk! Tickets (12e zitplaats) online te koop via https://bit.ly/2OZGjJ1

Jens Dendoncker heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Na het winnen van Humo's Comedy Cup trok hij de theaters in met zijn stand-up debuut 'Bang van Dendoncker', die hij meer dan 150 keer speelde in uitverkochte zalen overal in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen blikte hij drie seizoenen in van het met een Emmy Award bekroonde format 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' en was hij een graag geziene gast in tal van andere programma's. Nu staat hij terug op de planken met zijn nieuwe show, 'Voor Dendoncker Thuis'.

Jens speelt graag op veilig. Hij houdt niet van verrassingen, bestelt op restaurant altijd hetzelfde gerecht (met dubbele portie frietjes) en onbekende nummers laat hij steevast overgaan op voicemail. Maar hij heeft er genoeg van! Hij wil af van het juk der routine want gewoontedieren zijn nooit de helden van eender welk straf verhaal.

Zouden we Roodkapje nog kennen als ze had beslist om niet naar grootmoeder toe te gaan omdat ze bang was in het grote donkere bos? Wat als Indiana Jones niet op zoek was geweest naar de verloren ark omdat het dinsdag was en hij dan van half tien tot half elf naar de yoga moest? En was “Alice in Wonderland” geen belachelijk dun boekje gebleven als ons Alice had besloten om dat dikke konijn niet te volgen in zijn hol?

Waag voor één keer samen met Jens de sprong in het onbekende! Volg die malle dikkerd in zijn hol! Voor het donker ben je thuis, dat is beloofd...

...Al zou het pas de dag nadien kunnen zijn.

Bestel hier online je tickets
No items found.

Praktisch

29/5/2021
20:30
GC De Passant
GC De Passant Aen den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw

voor meer foto's en filmpjes: check de Facebook pagina en het YouTube kanaal