LES TRUTTES - Oh my God - The 25th anniversary tour

23/4/2022

GC De Passant Zoutleeuw

Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’!Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering.Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’Join us and celebrate Les Truttes!

Tickets te koop via: https://bit.ly/3ke0gJr .

UPDATE:

Na contact met de Burgemeester (via het lokale crisisoverleg) is mij als organisator meegedeeld dat er dit voorjaar 2021 nog geen grote events kunnen plaatsvinden in Zoutleeuw omwille van de gekende reden(en). Ruyloft events heeft uiteraard begrip voor deze beslissing, aangezien de veiligheid en gezondheid van bezoekers steeds primeert. Dat betekent dus dat het geplande optreden van Les Truttes op 23/04/2021 niet kan plaatsvinden in GC De Passant.

In samenspraak met het management van de artiest werd ondertussen een nieuwe datum gevonden exact een jaar later, dus op zaterdag 23 april 2022. Het beginuur (20u30), het uur dat de deurenopengaan (19u45) en de locatie blijven ongewijzigd. Je aangekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum en hoeven niet omgezet te worden,want vooral de unieke QR-code die op de tickets staat, is belangrijk! Iedereen die online tickets kocht, werd per e-mail op de hoogte gebracht via stefan@ruyloft-events.be (check ook je spam).

Bestel hier online je tickets
No items found.

Praktisch

23/4/2022
20:30
GC De Passant Zoutleeuw
Aen den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw

voor meer foto's en filmpjes: check de Facebook pagina en het YouTube kanaal