ERIK VAN LOOY theatershow ‘Verslaafd!’

21/1/2023

GC De Passant Zoutleeuw

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

In zijn eerste theatershow ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat. Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!

Praktische info:

  • De deuren van de zaal gaan open om 19u45/20u00 (show start om 20u30).
  • Parkings van Delhaize en Aldi zijn vrij toegankelijk die dag  

Voor de tickethouders: ik hoop jullie daar allen te mogen verwelkomen om een geweldige avond te beleven! Vergeet ook jullie ticket(s) niet. De eerste datum die erop staat (maar uiteindelijk werd verschoven naar deze nieuwe datum) is niet van tel, enkel de QR-code telt.

Tickets via: https://bit.ly/3xUfoD7

Meer info: www.ruyloft-events.be

Bestel hier online je tickets
No items found.

Praktisch

21/1/2023
20:30
GC De Passant Zoutleeuw
Aen den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw

voor meer foto's en filmpjes: check de Facebook pagina en het YouTube kanaal